Створення сайту візитки Київ

Створення сайту-візитки?

Про те, що сайти - візитні картки в інтернеті є найбільш доступними і ефективними варіантами сайтів для підприємств, які бажають вперше вийти в мережу - знають напевно вже все. Створити сайт візитку нескладно, недорого, швидко і ефективно - що ще потрібно для невеликої фірми, приватного підприємця? Сайт-візитка - оперативний спосіб виведення бізнесу в мережу. Розмір такого сайту - частіше за все, не більше десяти сторінок, що містять різну інформацію про саму компанію, і про її послуги (продукції, товарах). Це досить ефективний рекламний інструмент, якщо підійти до використання такого сайту грамотно.
Можливості сайту-візитки

Не варто думати, що сайт - візитка обмежений сайт - в міру необхідності його завжди можна розширити, змінити, зробити з нього корпоративний сайт або навіть інтернет-магазин, все залежить від початкових цілей компанії, що замовила його розробку, і далі - від того, як вона заявила про себе в мережі, наскільки зуміла зацікавити цільову аудиторію. Тільки ті фірми, які отримують розвиток, потребують доопрацювання своїх сайтів. Особливості сайту-візитки в його невисокій вартості і швидкості розробки, основні споживачі таких сайтів - приватні особи і підприємства малого і середнього бізнесу.

Почему наш дизайн вам точно подойдет, в отличии от других наших конкурентов     (Прочтите очень рекомендую)


Структура сайту-візитки і її створення

Створення сайту-візитки передбачає наступну структуру:

    на сайті повинен бути присутнім логотип компанії-замовника;
    розділ «Про компанію»;
    розділ «Новини»;
    Інформація про продукцію і послуги, прайс-листи;
    Контакти та схема проїзду.

В процесі виготовлення сайту, здійснюється розробка його дизайну - для цього використовується один з численних шаблонів, на який накладають елементи фірмового стилю компанії - замовника сайту, далі, сторінки сайту наповнюються унікальною інформацією, після чого, сайту дається ім'я, він реєструється в пошукових системах.

Але на цьому життя сайту не закінчується - його треба просувати, розкручувати, щоб про нього дізналися користувачі інтернету, які шукають певну інформацію або бажаючі купити продукцію, аналогічну запропонованої вашою компанією. Послуги з просування сайтів не входять у вартість розробки, тому є два варіанти розвитку подій - або замовник займається розкруткою свого сайту самостійно, або довіряє її професіоналам. Переважно звичайно другий варіант, він принесе результат, а от щодо першого гарантій немає, оскільки просування сайту вимагає часу, навичок і знань.

 

Візитна картка вашого бізнесу.

Починаючи свій бізнес, багато компаній і підприємці звертаються до величезної аудиторії в Інтернеті. Для цього їм необхідно створити свій сайт. Починати краще всього з простого, але запам'ятовується сайту візитки. Щоб Ваша візитна картка в Інтернеті дала максимальний ефект, найкраще звернутися до професіоналів. В Інтернеті повно сайтів створених на коліні. Результативність таких сайтів є сумнівною.


Переваги невеликого сайту.

Сайт візитка коштує недорого, його створення не вимагає багато часу і сил, інформаційної підтримки майже не потрібно. Однак правильно вибудуваний сайт допомагає вирішити основне завдання - уявлення людини або компанії в мережі Інтернет. Якщо над створенням вашої візитної картки в Інтернеті попрацювали професіонали, згодом її можна трансформувати в корпоративний ресурс або Інтернет-магазин: доповнити сайт розділами і сервісами.

Як правило, сайт візитка складається всього з декількох сторінок в Інтернеті, в яких міститься вичерпна інформація про людину або компанії, послуги та пропозиції, контактні дані. В нашій студії ви можете замовити сайт візитку різного рівня складності. Недорогий сайт візитка - хороша можливість заявити про себе.

Етапи створення візитки.

Створення будь-якого сайту візитки відбувається в кілька етапів. Спочатку розробляється технічне завдання, створюється дизайн сайту. Потім верстається його дизайн-макет, створюються основні сторінки, підбирається доменне ім'я сайту візитки, організовується хостинг (майданчик, на якій розміщуються сайти в мережі Інтернет). Нарешті, сайт реєструється в Інтернеті, і, за бажанням замовника, отримує лічильник для контролю кількості переглядів відвідувачами сайту і його сторінок.

Технічне завдання дозволяє визначити переваги замовника і вимоги до змісту сайту. Гарне доменне ім'я сайту допомагає швидше знайти його в Інтернеті. Дизайн, що запам'ятовується привертає увагу, як красива вітрина магазину. Правильно обрана майданчик для розміщення дозволяє без проблем модернізувати і трансформувати Ваш сайт візитку. І, звичайно ж, красива вітрина Вашого сайту не замінить корисної інформації для відвідувачів. Продумано складений текст на головну сторінку, лаконічний вміст інших сторінок сайту допоможе гостю зрозуміти, яку користь для себе він може отримати з інформації на сайті. У той же час, надмірне захоплення дизайном часто дає зворотний ефект: кількість відвідувань красивих, але беззмістовних сайтів падає.
Істина в ціні сайту.

Коли Ваш бізнес знаходиться на самому початку свого становлення, ефективність інформації, часом важливіше вартості його носія. Хороший товар не може коштувати дешево. Проте, очевидним плюсом сайту візитки є не тільки швидкість його створення, а й невисока ціна. Сайт візитка - це дійсно недорого. У підсумку за невелику ціну ви отримуєте якісний продукт, що допомагає заявити про себе або свою фірму. Замовивши сайт в нашій студії, ви отримаєте саме те, що потрібно.

Всі статті...

Заявка на консультацію

Я не робот*