Продвижение сайта для турфирмы. Раскрутка туристического сайта.

Продвижение, раскрутка туристических сайтов, сайтов турфирм и туроператоров в Киеве и по Украине.

 

 

Ми розробимо і реалізуємо ефективну стратегію просування. Ваш сайт виявиться в топі по величезній кількості тематичних запитів, збільшиться трафік і кількість звернень - заявок, онлайн-замовлень, дзвінків. Просування сайту включає велику роботу по юзабіліті: поліпшивши зручність сайту, ми так само покращимо і його конверсію.

 


Що вам дасть пошукове просування?

    Дозволить збільшувати продажі за рахунок сезонного попиту: почавши SEO-роботи зараз, ми просунемо позиції сайту до початку сезону, і ви отримаєте різке збільшення конверсійного трафіку;
    Допоможе залучати більше нових клієнтів: величезна семантичне ядро ​​з тисяч і десятків тисяч запитів забезпечить стабільний приплив трафіку навіть в «мертвий сезон»;
    Підвищить довіру до вашої компанії: результатів пошуку користувачі довіряють більше, ніж відверто рекламних каналів. Для ваших потенційних клієнтів ваш рейтинг в пошуковій системі - це ще один показник надійності компанії.

 

Як це працює

    Ми досліджуємо вашу туристичну нішу. Вивчаємо попит і фактори сезонності
    Проводимо аудит сайту. Аналізуємо поточний стан в пошукових системах.
    Визначаємо пул продають запитів і перевіряємо релевантність сторінок. Складаємо семантичне ядро ​​на кілька тисяч і десятків тисяч запитів.
    Аналізуємо сайти конкурентів. Знаходимо їх сильні і слабкі сторони, беремо позитивний досвід на озброєння.
    Визначаємо якість контенту. Наскільки він унікальний, цікавий і корисний для користувача.
    Робимо юзабіліті-аудит. Ресурс повинен бути максимально зручний, щоб клієнт міг в два-три кроки знайти потрібну інформацію, оформити замовлення або зв'язатися з менеджером.
    Складаємо список рекомендацій на основі проведених досліджень.
    Після узгодження починаємо оптимізацію і роботи по просуванню сайту. Усуваємо технічні помилки, оптимізуємо код, покращуємо юзабіліті, створюємо і редагуємо контент, працюємо над зовнішніми факторами.
    Регулярно надаємо аналітичні звіти про виконані роботи. Детальна інформація про позиції сайту, притоці відвідувачів, конверсії.

 

Особливості просування туристичного сайту

Щоб «пробитися» на верхні рядки пошукового рейтингу у висококонкурентному туристичної тематики ми враховуємо різні фактори:

    Тип сайту. Залежно від типу сайту ми розробляємо стратегію просування: підбираємо семантичне ядро ​​запитів, яке може включати в різному ступені високочастотні запити (наприклад, «тури в Грецію»), середньо- і низькочастотні ( «Греція тури ціни 2015 вересень»), інформаційні запити про національних святах, визначні пам'ятки і т.д. ( «Лабіринт Мінотавра на Криті»).
    Сезонність. Один провідних чинників для туристичного бізнесу. Існують традиційні періоди підвищеного попиту на різні напрямки - новорічні канікули, травневі свята і т.д. Ми заздалегідь підберемо найбільш популярні запити по туристичній тематиці для підготовки вашого сайту до просування по ним.

 

З якими типами сайтів ми працюємо

    Сайтами туроператорів;
    Сайтами, присвяченими одній країні або декільком;
    Промо-сайтами, які рекламують конкретне туристичний напрямок;
    Вузькотематичні - присвяченими тем, пов'язаних з відпочинком за кордоном, пам'яток ( «Популярні місця в світі», «Оригінальні готелі», «Лікування на Мертвому морі») і т.д.
    Порталами, які не тільки рекламують і продають тури, але і включають додаткові сервіси (продаж авіаквитків, бронювання готелів), гід по пам'ятках і різну корисну інформацію.
    Інформаційними ресурсами: сайтами про планування подорожей, путівниками, інформаційними ресурсами про готелі, авторськими блогами про подорожі.

Чому варто довірити сайт компанії «ПРОСАЙТ»

    Розробляємо гнучку стратегію, яка дозволяє вносити коригування в разі зміни алгоритмів пошукових систем. Це дає можливість не здавати позиції і постійно залучати цільовий трафік.
    Використовуємо «мертвий сезон» з розумом. У цьому випадку використовуємо правильні стратегічні рішення і «прокачуємо» цільову аудиторію заздалегідь, щоб в потрібний момент ви були в топі і мали високі продажі.
    Використовуємо точкові тактики. В ході предметного аналізу ми сегментуємо коло користувачів для визначення тактики розкрутки туристичного сайту, виходячи з типу цільової аудиторії. Одні прийоми ми використовуємо на ловців «гарячих турів», інші на тих, хто планує відпочинок заздалегідь.

 

Чому наші сайти для турфірм і туроператора легше розкрутити?

Часто дзвонять турфірми, з проханням розкрутити сайт, дивимося на їх сайт: на сайті шість сторінок, і пошукові системи Айті Тура, природно сайт зробив Айті Тур. Безумовно цей сайт годиться для контекстної реклами, заплатив Гуглу і на першій сторінці в пошуку. Тільки контекстна реклама не дешовая. Крім того, не заплатили за модулі Айті туру і сайт голий.

Тепер ставиться завдання просунути сайт в пошуку СЕО. І ось настає момент істини: ні хто в турагентстві не може створити нічого, крім заповнення тих шести сторінок що зробили відразу. І на цьому все закінчується. І таких сайтів зараз основна маса.

Ми розробили сайти для турфірм і туроператорів, що б кожна людина могла після 10 хвилин навчання створити, наприклад за пару хвилин: Країна (текст, 10 фото), в ній міста, наприклад 10 шт, теж текст і 10 фото, таблиці з турами, при натисканні наприклад на назву туру відкривається опис туру, з СЕО. Потім модуль екскурсії,

модуль готелі з пошукачем за зірками і містам, модуль Статті, додавання по темі країни необмежено розділів, а в розділі необмежено статей, ось вам розкрутка по низькочастотних словами, і ті можливості описані на сторінці САЙТ ДЛЯ ТУРФІРМ, САЙТ ДЛЯ ТУРОПЕРАТОРА.

Всі знають, що одна сторінка розкручує 50-70 знаків без пробілів, це означає що наш сайт реально без проблем розкрутити і він буде виглядати дорого, на рівні найвідоміших сайтів туроператорів.


Для посилення просування туроператора, можемо розробити вам турпродукт



Всім відомо, що в умовах сильної конкуренції текстом на сторінці і фото, мало що б вийти в лідери серед турфірм і туроператорів. Наявність свого турпродукту в багато разів підсилить просування СЕО, і довіру туристів в контекстній рекламі.

Ми це розробили: Наш модуль бази Акорду на свій сайт туроператора МАЙ ТРЕВЕЛ.

Ви отримуєте свій власний турпродукт, подивіться як заповнений сайт МАЙ ТРЕВЕЛ перейдіть на нього за посиланням.

Ми розробили ще пошуковик по турах, причому не один як в акорд, а можна ставити їх необмежено.

Тепер самі скажіть, позвоніть туріст кому, сайту у якого 6 сторінок або на наш сайт?


 
Ми можемо розробити турпродукт туроператорам, у кого є свої тури

Такий же модуль з такою ідеєю ми можемо розробити і туроператорам у кого є свої тури, нехай їх не багато, 30 або 300, або 1000. Ми зробимо і пошуковик, і починаючи від опису до функції Замовити.

І все це можна підключити до будь-яких розділів нашого сайту, країнам, сторінок в меню країни, кнопок горизонтального меню.
Посилимо просування нами розробленим блогом.

Всім відомо що безкоштовні блоги зламуються. Тому ми розробили свій блог. Ви як адміністративної та кримінальної відповід, створюєте необмежено тим блогу, в тему блогу, наприклад назвавши її напрямком Тури до Єгипту, додаєте необмежено статей, в статті звичайно є механізм СЕО. Крім того туристи можуть залишити свої коментарі, а ви їм відповісти. За домовленістю ви можете там розміщувати і фото клієнтів, короткі видио. Коментарі дуже любить Гугл. Блог змусить ваших клієнтів повернутися на ваш сайт.


Посилимо довіру до вашого турагенції модулем ВІДГУКИ.

Ми можемо запропонувати різні варіанти цього модуля, наприклад туроператору МАЙ ТРЕВЕЛ

ми розробили складний модуль, почитайте за посиланням.

 


Посилимо просування Модулем ВІДГУКИ ПРО ОТЕЛЯХ.

Ми розробили модуль ГОТЕЛІ, який має пошуковик по регіонах і зірок. До нього по додатковій домовленості ми розробили модуль ВІДГУКИ ПРО ОТЕЛЯХ, що має свою адмін частину.

Для чого: все знають, що запропонувавши готель туристу, той почне шукати відгуки в інтернеті. Сайтів з такою функцією не більше двох десятків. Заповніть свої найвищий показник продажів готелі, напишіть відгуки, і ви будете на 1-2 сторінці гугла негайно!



ВИСНОВОК: просування сайту буде успішним, сайт заточений для просування турфірми і туроператора, має БЛОГ, Модуль Відгуки з можливістю додавання фото туристів, і наявність туристичного продукту на сайті, або хоча б мати можливість звичайному менеджеру за хвилини додавати різноманітно вручну: таблиці з турами, готелі з пошукачем по турам і відгуки про готелі, екскурсії, статті, і все що писалося вище.

Для керівника турагентства не секрет, що якщо все просто то його агента ще можна змусити щось робити, якщо важко, то доведеться робити самому.

Наша компания оказывает услугу  раскрутка сайта для турфирмы и туроператора  Киев, Бровары, Борисполь, Ровно, Одесса, Чернигов, Львов, Николаев, Черкассы, Черновцы, Днепр, Харьков, Винница, Луцк, Тернополь, Кировоград, Запорожье, Ужгород, Мариуполь, Полтава, Белая церьковь, Прилуки, Житомир

Всі статті...

Заявка на консультацію

Я не робот*

Приклади Таких Сайтів