Сайт сімейного психотерапевта

Категорія: Медичний сайт

Сайт у режимі наповнення!

На сайті додано функцію інтернет магазину

 

 

Створити сайт психолога

  Актуальність молодої науки, що успішно розвивається, – психології зростає з кожним роком. Вивчення основ та законів психологічного життя дозволяє краще розуміти себе, людей, встановлювати контакти з оточуючими. Завдання психологічної науки та психолога в цілому – полегшувати та вдосконалювати всі сфери людської діяльності. Тому, відчуваючи дисбаланс, більшість сучасних людей хотіли б отримати професійну консультацію психолога чи психотерапевта. Враховуючи стрімке зростання всесвітньої мережі, різні тематичні сервіси та сайти психологів також набирають популярності серед користувачів.

Майже 2 млн. претендентів щомісяця цікавляться психологією, тому кардинально неправильно проводити консультації лише офлайн та орієнтувати бізнес на клієнтів, які приходять по «теплих зв'язках» через рекомендації знайомих. Створити сайт психолога - це заявити про себе як про кваліфікованого спеціаліста. Підтверджує зростаючі тенденції та статистика популярної ПС Гугл.


  Але як створити сайт для успішної психологічної практики? В першу чергу необхідно взяти до уваги, що веб-проект повинен викликати почуття комфорту у будь-якого відвідувача. Тут головну роль відіграє якісна розробка, де фахівці грамотно визначать стратегію сайту, опрацюють дизайн, юзабіліті, технічну частину та створять сайт «дружній до користувача». Якість сайту є запорукою довіри клієнтів.

Компанія Просайт створила сотні веб-проектів від найпростіших сайтів до широкомасштабних інтернет-порталів. Замовити сайт психолога у нас означає придбати ефективний рекламний інструмент для успішного розвитку вашої психологічної практики та залучення широкої клієнтської бази. Сайт психолога, психотерапевта має бути універсальним та надавати допомогу потенційним клієнтам у різних психологічних напрямках.

Наша команда фахівців ретельно вивчить нюанси та особливості цільової аудиторії. Ми допоможемо визначитися з назвою та доменним ім'ям, від якого також залежить затребуваність та відвідуваність сайту. Талановиті дизайнери розроблять ексклюзивний дизайн і підберуть відповідне колірне рішення з переважанням спокійної гамми. Психологія тісно пов'язана з людським емоційним тлом, тому контент сайту (статті, картинки, відео) спрямовується на відображення позитивного настрою, позитивних емоцій.

Створити свій міні-сайт психолога або корпоративний ресурс для психологічного центру необхідно для завоювання ЦА та підвищення рівня довіри. Крім красивого дизайнерського оформлення, значно підвищує лояльність відвідувачів різні тренінгові заняття, опитування, тести, інтерактивні ігри, коли людина прямо на сайті може брати участь безпосередньо у практичній галузі психології.

Рівень довіри, безумовно, підвищують поради, рекомендації та безкоштовні відповіді на запитання потенційних клієнтів у режимі он-лайн. Надайте потрібний матеріал для своїх клієнтів, проконсультуйте їх проблеми, і ви швидко залучите аудиторію.

Продемонструвати рівень свого професіоналізму можна за допомогою інформаційного розділу шляхом написання корисних, актуальних матеріалів. Тексти завжди супроводжуйте якісними тематичними картинками і фотоілюстраціями – візуальне сприйняття спрощує відомості, що надходять. Не зайвим буде зробити розділ із розшифровкою психологічних термінів, які незрозумілі для простого обивателя.

Ваші потенційні клієнти повинні бути в курсі подій та мати можливість поділитися своїми думками. Тому до сайту можна створити форум, відкриваючи додаткові можливості спілкування клієнтів, успішно залучаючи нових відвідувачів.

Сайт психолога, який характеризується високою конструктивністю, містить:

Розділ про себе із розміщенням інформації, яка максимально забезпечить ідентифікацію вас як висококваліфікованого фахівця

     Перелік послуг із відображенням методик вашої психологічної роботи
     Прейскурант із актуальною вартістю
     Розділ для відвідувачів
     Інформаційний розділ
     Рекомендації, питання-відповідь
     Консультація онлайн
     Словник термінології
     Контактні дані з усіма доступними способами зв'язку (телефон, пошта, Skype, ICQ), у тому числі можливістю зворотного зв'язку

Звичайно, можна створити сайт психолога безкоштовно, але в цьому випадку ви отримаєте неефективний у плані просування домен, який буде дано автоматично. До того ж веб-проект із традиційним, непоказним стилістичним оформленням не зможе відобразити особливості вашої діяльності, а ви – втілити в реальність свої задуми. Як результат, сайт без індивідуальності та креативу не привабить цільову аудиторію і просто загубиться на просторах інтернету.

Сайт психолога повинен постійно наповнюватися новинами, унікальними та корисними статтями. У нашій студії працюю професійні копірайтери, які спільно з сео-фахівцями напишуть якісні та унікальні статті, які не тільки сподобаються читачам, а й будуть сео-оптимізовані для просування сайту у видачах пошукових систем. Звертайтесь.

Наші переваги

Ми працюємо з 2002 року і за минулий час накопичили багатий досвід рішень у різних галузях створення сайтів.
Сайт, створений нашою веб-студією, зможе обслуговувати будь-який співробітник вашої компанії, незалежно від його рівня знання комп'ютера.

Працюємо 20 років

Індивідуальний підхід до клієнта - розробка сайтів, що відповідають вимогам клієнтів.

Понад 300 клієнтів

Допомагаємо нашим клієнтам збільшити продажі через інтернет та зробити бізнес ефективнішим.

Понад 1000 проектів

Великий досвід роботи над проектами різної складності. Індивідуальні проекти.

Завжди вчасно

Робота в рамках договору та технічного завдання, з гарантією та відповідальністю виконавця.

Нічого зайвого

Індивідуальні та прості системи керування сайтом. Просто в управлінні.

Готові рішення

Ми раді запропонувати вам індивідуальні рішення для вашого бізнесу, які не потребують спеціального навчання.