Создание сайт визитка трениги Киев

Категорія: Сайт Візитка

Створення сайту для семінарів
Розробка сайту тренінгів

В умовах віртуалізації та соціального дистанціювання створення сайту для тренінгів дозволяє охопити широку аудиторію учнів при скороченні витрат на оренду приміщення та публікацію презентаційних матеріалів. Вся інформація про Ваші навчальні курси зібрана в одному місці: програма семінарів, список спікерів та розклад занять. Завдяки формі реєстрації у Вас формується клієнтська база, на основі якої можна налаштувати автоворонку розсилок із пропозиціями купівлі послуг.

Можна розробити сайт семінарів з інтеграцією рекурентних платежів, коли окремі курси налаштовані на автоподовження та оплата автоматично знімається з оформлення підписки. Таким чином, Ви отримуєте регулярний дохід за мінімізованих витрат часу. За допомогою вбудованої CRM Ви зможете керувати замовленнями та приймати оплати у зручний для Вас спосіб.

 

Створити сайт семінарів: головні переваги

    Аналіз та сегментування аудиторії

Розробка сайту семінарів дозволяє зібрати всю інформацію про клієнтів в одному місці (які курси проходили, статуси оплати, оформлення заявок). Ви зможете категоризувати учнів за групами залежно від їхньої активності (пройшли вони повний курс чи ні). Все це допомагає краще зрозуміти свою аудиторію та розробити нові пропозиції.

    Можливості реклами та просування

Якісно розробити сайт для тренінгів, значить підвищити впізнаваність Вашої компанії шляхом інтеграції із соціальними мережами, настроювання контекстної реклами та методів SEO-просування.

    Формування авторитету

Ще одна причина розробити сайт для семінарів – це підвищення рівня довіри до своїх послуг. Завдяки публікації профільних матеріалів, списку партнерів та відгукам клієнтів Ви формуєте свій імідж експертів в очах аудиторії.

Наші переваги

Ми працюємо з 2002 року і за минулий час накопичили багатий досвід рішень у різних галузях створення сайтів.
Сайт, створений нашою веб-студією, зможе обслуговувати будь-який співробітник вашої компанії, незалежно від його рівня знання комп'ютера.

Працюємо 20 років

Індивідуальний підхід до клієнта - розробка сайтів, що відповідають вимогам клієнтів.

Понад 300 клієнтів

Допомагаємо нашим клієнтам збільшити продажі через інтернет та зробити бізнес ефективнішим.

Понад 1000 проектів

Великий досвід роботи над проектами різної складності. Індивідуальні проекти.

Завжди вчасно

Робота в рамках договору та технічного завдання, з гарантією та відповідальністю виконавця.

Нічого зайвого

Індивідуальні та прості системи керування сайтом. Просто в управлінні.

Готові рішення

Ми раді запропонувати вам індивідуальні рішення для вашого бізнесу, які не потребують спеціального навчання.