Создание интернет-магазина автозапчастей, сайт по продаже автозапчастей

Создание интернет-магазина автозапчастей, сайт по продаже автозапчастей

При створенні інтернет-магазину автозапчастин ми знайдемо ефективне рішення, розробляємо привабливий стильний дизайн, продумаємо зручну навігацію по сайту. Ми багато років розробляємо веб-сайти і інтернет-магазини і відмінно знаємо, що саме потрібно для створення ефективного интернет-магазина автозапчастей.

 

Особливості сайту з продажу автозапчастей, интернет-магазину 

Ми ретельно продумуємо кожен сайт. Ми допоможемо Вам відкрити інтернет-магазин швидко і недорого, розробивши для Вас професійний ефективний сайт.

 

Закажите сайт, який ідеально підходить вам:

    невеликий каталог з описом основних груп продуктів
    каталог-витрину з докладним описом кожного товару
    повноцінний інтернет-магазин із оформленням замовлень на сайті

Товар може бути поставлений в корзину або корзину не потрібний, сайт з особистим кабінетом користувача або без - все це ми будемо розглядати разом з Вами і виберемо краще рішення.

Ефективно представимо Вашу продукцію і Компанію

 

Продумана структура сайту автозапчастин

Розділи сайта:

Каталог продукції / послуг. Розділ, з описом продукції та послуг Компанії. Ступінь деталізації інформації може бути різною - сторінки по товарній групі або окремі сторінки для опису кожної моделі товару.

Як замовляти. Доставка і оплата. Детальніше опишіть оформлення замовлення, можливі способи доставки та оплати товару.

Прайси. Разместим прайс-листы на вашу продукцию с возможностью скачивания посетителями сайта.

Бренди. Розділ з описом автомобільних брендів.

О Компанії. Расскажем о Вас потенційним покупцям докладно. Разместим историю Компании, місії, ліцензії та дозволену документацію, список Клієнтів та Партнерів.

Новости. Розділ для розміщення новин Вашої Компанії, галузевих новин або новин інтернету.

Акції та спецпредложения. Привлеките больше внимания до Вашим самым выгодным предложениям!

Приклади робіт. Один з основних розділів сайту, що впливають на рівень довіри. Фото та опис робіт, які допоможуть Вашим потенційним клієнтам у своїй майстерності та професійності, продемонструють ваш стиль і підхід до справи.

Відгуки, рекомендації. Скромность не украсит Ваш сайт. Позвольте всім побачити, як інші по достоїнству оцінили переваги роботи з Вами.

Вопрос-ответ. У цьому розділі Ви зможете розмістити відповіді на популярні запитання Ваших Клієнтів, полегшивши процес покупки та замовлення.

Статьи, документація, другая інформація. Розміщуйте більше корисної інформації для користувача: тематичні статті, ГОСТи і техніко-документацію.

Фотогалерея. Создавайте на сайте альбомы с фото - фото продукции, вашим офисом, событиями Компании. Покажем Вас з найкращих сторін!

Контакти. Детальна інформація з контактними данними: адреси офісів, магазинів, філій, телефонів, інших контактів. Схема проїзду або Яндекс Карта допоможе легко знайти Вас.

Ваш сайт може включати будь-які з перелічених вище розділів. Ми розробляємо структуру та функціонал сайту спеціально для Вас, виходячи з особливостей саме Вашої комерційної діяльності.

Зробим сайт ще краще

Дополнительно спеціально для вас розробляють розділи, що підвищують інформативність та привабливість сайту. Наприклад: «Моторные масла», «Запит деталей», «Наші рекомендації». І, звичайно, не забудем про Обратную связь, Карту сайта.

 

Внедряемо в каталог принципів інтернет-мерчандайзинга

В каталог товарів інтернет-магазину:

    Опис товару, характеристики та ціни
    Некоторые изображения к товару позволят Вашим Клієнтам оцінити його з усіх боків
    Зручні фільтри для підбору автозапчастин за маркою автомобіля, випуском року, виробником та іншими параметрами
    Аксессуары до товару, "З цією покупкою товару" збільшують розмір середнього чека у вашому магазині
    Скидки та спецпредложения
    А ще: продажа комплектами і наборами, і багато іншого

 

Повисимо конверсию

Ще на етапі розробки плану сайту ми починаємо формування прихильності до магазину. Цель - збільшення числа ваших лояльных покупців, залучення уваги до новим товарам і спеціальним пропозиціям, підвищення рівня прийняття рішень при відвідуванні інтернет-магазину, збільшення кількості переглянутих сторінок та кількості покупки.


Умело підкреслим переваги

Профессионально, вигідно, надійно ... Подчеркнем Ваші конкретні достоїнства. Наприклад:
"За рік ми реалізували вже більше 5000 одиниць запчастин для авто і техніки. Наш досвід - гарантія якості автодиалогів та швидкого ремонту Вашого автомобіля!"

 

Сфокусуемо увагу на Ваших сильних сторонах:

    широкий асортимент автозапчастин
    автозапчасти на замовлення
    відмінна якість продукції

При створенні сайту автозапчастин ми звертаємо увагу на деталі та продумано продуманий сайт. Наприклад:

     Для зручності роботи з великими каталогами виконаємо інтеграцію з 1С
     Підключи системи прийому платежів для того, щоб Ваші Клієнти могли платити швидко і просто

 

Дизайн інтернет-магазину автозапчастин

Закажите інтернет-магазин з красивим, стильним дизайном! Для вашої зручності ми передбачили кілька варіантів розробки дизайну для автозапчастин. Виберіть:

Економ-варіант з використанням готового дизайну (забезпечується розробка сайту інтернет-магазину недорого та швидко). Ви вибираєте понравившийся красивий дизайн, з каталогів дизайнів, створених професійними дизайнерами та дизайнерськими бюро.

Розробка індивідуального дизайну сайту. Ви отримуєте сайт з унікальним дизайном, розроблений спеціально для вашого інтернет-магазину автозапчастин з урахуванням всіх його особливостей і особливостей.

Дизайн виклик необхідних емоцій, покаже емоційне вплив на покупця, підкреслює солідність, надійність, успішність.

Логотип для інтернет-магазину автозапчастин, розробка іконки для сайту, банери та flash-заставка веб-сайту - все це можна заказати в веб-студії.


Готовый интернет-магазин або індивідуальна розробка

Мы розробим для вас интернет-магазин автозапчастей під ключ, запропонуємо різні варіанти розробки.

Розробка плюс

 

Что може входить в разработку сайта по продаже или интернет-магазину автозапчастей:

    розробка структури сайту з урахуванням перспектив його подальшого просування
    регистрация домена
    розробка дизайну сайту
    Веретка дизайну
    інтеграція системи управління сайтом
    інтеграція додаткових модулів та сервісів для інтернет-магазину (наприклад, онлайн-консультант, прийом платежів на сайті тощо)
    написання контента, SEO-оптимізація опису товарів і матеріалів
    наповнення каталогу товару та контенту
    інтеграція з 1С

 

Ціна інтернет-магазину

Ми не беремо ціну «зі стелі». Розрахуємо вартість розробки інтернет-магазину автозапчастей

иходячи з Ваших вимог до дизайну і функціональності сайту. Ціна сайту визначається після ретельного опрацювання нами Вашого технічного завдання на розробку сайту і калькуляції всіх видів робіт.

Прикиньте вартість інтернет-магазину на Калькуляторі ціни інтернет-магазину. А краще - зателефонуйте або надішліть запит і ми розрахуємо для Вас вартість і термін розробки сайту.

Будьте впевнені: ми підберемо для Вас оптимальне рішення за найкращою ціною!

 

Безкоштовно при замовленні інтернет-магазину в веб-студії:

 

Безкоштовна реєстрація доменного імені, обраного Вами, в зоні ua  на 1 рік. Ми допоможемо Вам безкоштовно перевірити свою можливість бути для реєстрації обрані Вами варіанти доменного імені.

Безкоштовна реєстрація створеного сайту в великих пошукових системах, таких як Яндекс, Google. Вся реєстрація проводиться тільки вручну, що гарантує правильність і своєчасність надання інформації про Ваш сайт в пошукових системах.

Безкоштовна установка лічильника статистики відвідувань на створеному сайті (системи Яндекс, LiveInternet, Mail.ru, або інший за Вашим бажанням).

Розміщення і настройка створеного інтернет-магазину на хостингу. Кваліфікований підбір хостингу, відповідного технічним вимогам, що забезпечують правильну роботу сайту. Ви отримуєте повністю готовий до роботи сайт.

Безкоштовне навчання співробітника Клієнта (в офісі веб-студії або по Скайпу) роботі з сайтом і системою управління сайтом.

Безкоштовна технічна підтримка - 6 місяців (установка необхідних оновлень системи, виправлення виниклих програмних помилок).

Безкоштовна телефонна і онлайн консультаційна підтримка - до 6 місяців.

Всі статті...

Заявка на консультацію

Я не робот*

Приклади Таких Сайтів