Створення порталу Ресторани Києва

Категорія: Сайт Візитка

24 февраля в начале войны был взломан хостинг Фри Хост
В результате сайт потерял все фото и тексты. Хостинг не смог восстановить контент.

Работы по восстановлению ведуться

 

Создание, разработка информационного портала.

 

Заказать создание портала в Киеве

 

 

 

 

 

 

Розробка web порталу

Інтернет портал — це потужний великомасштабний ресурс, який поєднує в собі структурує тематичну інформацію з можливістю подальшого виходу на інші майданчики. Він містить набір інтерактивних сервісів та надає унікальний функціонал: замовлення товарів та послуг з онлайн каталогу, вихід на фірмовий магазин чи форуми. Створити інформаційний портал означає сформувати інформаційний простір, через який Ви зможете відслідковувати запити клієнта, просувати бренд і отримати додаткове джерело доходу.

Під час створення такого складного інструменту ми виходимо з розуміння пошукової мотивації аудиторії. Ми знаємо як працювати з громадською думкою та як реалізувати масштабні ідеї. Клієнт довіряє тому, хто розуміє його потреби. Замовити розробку порталу у нас, отже, завоювати увагу широкої публіки.


Розробка інтернет-порталів вирішує наступні завдання:

    Розширення інформаційного простору

Замовити розробку інтернет порталу, отже, надати широкому загалу свою позицію та сформувати у суспільній свідомості образ лідера думок.

    Ефективна взаємодія з аудиторією

Розробка інформаційних порталів дає можливість легко та ефективно взаємодіяти зі своїми клієнтами, відповідаючи на їх численні запити. Веб портал дає можливість створення опитувань, форумів та голосувань. Таким чином Ви отримуєте прямий зворотний зв'язок від відвідувачів.

    Збільшення масштабу впливу

Якісна розробка порталу дозволяє сформувати громадську думку про компанію, її товари та послуги. Створити інформаційний портал дає можливість вийти на широку аудиторію з метою їхнього інформування.

    Оптимізація бізнес операцій

Якісна розробка веб-порталів передбачає створення зручної та інтуїтивно зрозумілої структури для роботи з великим обсягом даних. Обробка, систематизація та подача інформації відбувається легко та швидко.
 
Переваги розробки інтернет-порталу:

    Широке охоплення аудиторії

Інтернет-портал дає можливість об'єднати велику кількість відвідувачів та залучити потенційних клієнтів шляхом створення комфортних умов для отримання та обміну інформацією. Розширення цільової аудиторії зміцнює вашу стратегію розвитку.

    Управління інформацією

Швидкість надання новин, обробка актуального зворотного зв'язку, аналіз взаємодії відвідувачів із Вашим контентом дають змогу краще опрацювати стратегію розвитку Вашого бізнесу.
 
Як розробка корпоративних порталів оптимізує бізнес

Веб-портали – це сайти, які забезпечують простий доступ до кількох програм та інформації в інтернеті. Розвиток порталу збільшує відвідуваність, підвищує продаж та створює стратегію та стандарти бізнесу. Інтернет-портал може містити онлайн спільноту, побічно збільшуючи дохід бізнесу. Завдяки їм, комерційні організації можуть вивчати передові ринкові тенденції та розвивати свою ринкову політику. Якісне створення сайту порталу означає, що Ваш ресурс завантажується швидко, не змушуючи відвідувача чекати на отримання інформації і дає доступ до широкого спектру можливостей.

 

Наші переваги

Ми працюємо з 2002 року і за минулий час накопичили багатий досвід рішень у різних галузях створення сайтів.
Сайт, створений нашою веб-студією, зможе обслуговувати будь-який співробітник вашої компанії, незалежно від його рівня знання комп'ютера.

Працюємо 20 років

Індивідуальний підхід до клієнта - розробка сайтів, що відповідають вимогам клієнтів.

Понад 300 клієнтів

Допомагаємо нашим клієнтам збільшити продажі через інтернет та зробити бізнес ефективнішим.

Понад 1000 проектів

Великий досвід роботи над проектами різної складності. Індивідуальні проекти.

Завжди вчасно

Робота в рамках договору та технічного завдання, з гарантією та відповідальністю виконавця.

Нічого зайвого

Індивідуальні та прості системи керування сайтом. Просто в управлінні.

Готові рішення

Ми раді запропонувати вам індивідуальні рішення для вашого бізнесу, які не потребують спеціального навчання.