Готель ресторан Бровари Віденський

Категорія: Сайт Візитка

24 февраля в начале войны был взломан хостинг Фри Хост
В результате сайт потерял все фото и тексты. Хостинг не смог восстановить контент.

Работы по восстановлению ведуться

 

Модули на сайте:

Администрируемый модуль Меню ресторана

 

Модуль классификация номеров

Модуль стоимость номеров

Модуль Бронирование номеров упрощенный

Модуль Новости

Модуль Новости

Модуль фотоальбом Гости ресторана

 

 

Розробка сайту для готелю

Одна з найкращих причин створення сайту готелю — це можливість персоналізувати вашу історію свіжими та яскравими зображеннями. Грамотна подача візуальної інформації є найшвидшим шляхом для того, щоб викликати емоційний відгук у Вашої аудиторії та зафіксувати його бронюванням.

Використання сторонніх платформ – це завжди обмеження для бізнесу. Вони можуть бути допоміжними інструментами. Однак головним залишається персоналізований веб-сайт. На букінгових платформах-посередниках Ви зіткнетеся з високою конкуренцією та комісією за бронь із сервісу, у той час як створення власного сайту готелю дозволяє отримувати прибуток від прямого бронювання. Створення сайту готелю включає розробку адаптивної версії для мобільних пристроїв, що дозволяє Вашим потенційним клієнтам зв'язатися з Вам, перебуваючи в дорозі. Це не тільки підвищує Ваш статус в очах аудиторії, але скорочує час виконання цільової дії.

 

Які завдання вирішує розробка сайту для готелю

Сайт готелю – це багатофункціональний ресурс, який відкриває широкі можливості для розвитку Вашого бізнесу. Професійна розробка сайту готелю дозволяє вирішити такі завдання:

    Прямі продажі

Головне призначення створення сайтів готелів — це оптимізація продажу (замовлення номерів, готельних послуг та спеціальних пропозицій) та підвищення відсотка бронювань. Відвідувач може ознайомитися з наявністю вільних номерів та їх класом, дізнатися про набір послуг, що власне, і, власне, оформити броню. Розуміння поведінки клієнта та його очікувань дозволяє формувати стратегію взаємин із ним через спеціальні пакети пропозицій.

    Джерело інформації

Щоб замовити послугу та якісно розробити сайт готелю, необхідно надати детальну інформацію, яка створює імідж готелю та розкриє його історію, розповість про місцеві визначні пам'ятки та розкриє відмінні риси. Додаткова інформація про можливість проведення заходів, пропозиції ресторанів та сезонні акції – все це підвищує рівень Вашого статусу в очах клієнта. Крім того, якісно створити сайт готелю, значить, отримати пряме джерело інформації про поведінку відвідувачів на сайті: їхні дії, переваги, частоту відвідувань та коефіцієнт конверсії.

    Розширені можливості просування

Крім надання інформації, сайт готелю так само може бути ефективним інструментом маркетингової стратегії. Грамотно оптимізований контент підвищує видимість Вашого ресурсу у пошукових системах та генерує зворотний трафік на Ваш сайт. Ви отримуєте рекламу на постійній основі та підвищуєте свої шанси на збільшення прибутку.

 

 
 

Наші переваги

Ми працюємо з 2002 року і за минулий час накопичили багатий досвід рішень у різних галузях створення сайтів.
Сайт, створений нашою веб-студією, зможе обслуговувати будь-який співробітник вашої компанії, незалежно від його рівня знання комп'ютера.

Працюємо 20 років

Індивідуальний підхід до клієнта - розробка сайтів, що відповідають вимогам клієнтів.

Понад 300 клієнтів

Допомагаємо нашим клієнтам збільшити продажі через інтернет та зробити бізнес ефективнішим.

Понад 1000 проектів

Великий досвід роботи над проектами різної складності. Індивідуальні проекти.

Завжди вчасно

Робота в рамках договору та технічного завдання, з гарантією та відповідальністю виконавця.

Нічого зайвого

Індивідуальні та прості системи керування сайтом. Просто в управлінні.

Готові рішення

Ми раді запропонувати вам індивідуальні рішення для вашого бізнесу, які не потребують спеціального навчання.